Selasa, 04 Januari 2011

Dongeng Aki-aki dinu Kapal

Di Hiji Kapal Laut , aya jelema labuh ka handap , kanu cai .
Jelema 1 : Aduhh ,, kumaha itu aya jelema titeuleum .
Jelema 2 : Alah , jaba eweuh nu bisa ngojay deuih .. Kumaha nulungan na ?
Jleng !! aki-aki ngajleng tina kapal ka laut ..
Jelema 1 : Alungan Tambang !
Jelema 2 : Betot kaluhur !
Jelema Loba : Aduh , nuhun pisan aki , eweuh aki mah cilaka , duka kumaha ieu nasibna .
Eta diparuji kitu kalah ka rebah rebeh ..
Aki-aki : Mentong nuhun-nuhun siah Koplok ! Aing dek nanya , SAHA BIEU NU NYUNTRUNGKEUN AING ?
Panyateh nulungan , singhoreng aya nu nyuntrungkeun !!

0 komentar:

Poskan Komentar